Klantervaringen


26 Mei 2024 - 00:04
Eind augustus 2023 kreeg ik mijn 10-jarig Maltesermix adoptiehondje Pieto uit Spanje. Dit was mijn derde oude adoptiehond van dezelfde stichting waar ik goede ervaringen mee had. Echter…Pieto was na twee maanden nog steeds een behoorlijk problematisch hondje. Hij kon destijds geen minuut alleen zijn en andere honden waren ook een probleem. Ik was aan huis gekluisterd en echt ten einde raad. Gelukkig kwam ik via via terecht bij Tina en Heinz in Budel. Een geschenk uit de hemel zijn deze twee dogwisperers voor mij !!! Logeren in hun viersterren hondenhotel is geen probleem voor Pieto (zegt Tina), hij past zich netjes aan bij hun eigen roedel. Tina geeft mij deskundige begeleiding en ondersteuning, waardevolle tips/opdrachten waardoor Pieto merkbaar positief veranderd en ikzelf zekerder word. Tina en Heinz, dankzij jullie…super dat Pieto en ik al zover zijn gekomen…Herzlichen Dank!
05 Februari 2024 - 22:11
Na wat rondzoeken op Google waar onze hond Mina terecht kon kwamen we al gauw uit bij Tina. Het enige adres waar reactieve en angstige honden ook welkom zijn!

Tina is super geweest voor onze Mina. Er was een aparte ruimte voor haar waar ze rustig in haar eigen bench en ruimte kon zijn. Ze heeft echt de tijd genomen om haar te leren kennen en we merkten dat Mina ook aan haar gehecht was geraakt. Bij volgende vakanties zullen we Mina hier zeker weer terug brengen. We zijn blij dat we zo’n goed adres hebben gevonden.
04 Januari 2024 - 17:19
Onze ervaring is heel positief. Het is echt een hondenhotel! De zorg die geleverd word is passend op de hond. Onze aussie Benthe is een super leuke hond maar ze heeft wel een eigen gebruiksaanwijzing waardoor ze niet bij iedereen terecht kan. Hier is dit geen probleem en wordt er gekeken naar wat er wel mogelijk is. Eerst een paar proefdagen zodat Tina en Heinz de hond kunnen leren kennen. De ervaringen worden gedeeld met leuke filmpjes en appjes. Niet alleen wij gaan lekker met vakantie maar ook Benthe is lekker met vakantie. Dank je wel Tina en Heinz.
18 September 2023 - 11:03
Na een kennismaking hier met onze hond Yoshi eerder dit jaar hadden wij gelijk het gevoel dat hij in goede handen zou zijn.
Yoshi is hier voor het eerst in Augustus een week gebleven, en wij zijn er zeer over te spreken.
Hier laat je jouw hond achter in handen van echte hondenmensen die hun vak kennen, en die de honden net zoveel aandacht en liefde geven als zij thuis krijgen. De sfeer is goed en gemoedelijk, en de honden hebben alle ruimte. Buiten het terrein is het mooi bosrijk gebied, perfect dus voor de wandelingen.
Wij waren erg blij met de berichten met updates, foto's, en filmpjes van hoe het met Yoshi ging tijdens zijn verblijf. Kortom, een aanrader!
28 Juni 2023 - 19:15
Onze hond Bacon is hier 10 dagen geweest en wij hebben een voldane hond teruggekregen.
Wij kregen vaak een update, foto's en filmpjes hoe Bacon het deed en wat hem bezighield.

En wat een geweldige en bosrijke locatie. Ideaal! Het verblijf met verschillende ruimtes voor de honden is uitstekend. Gelukkig geen kennels maar een huiselijke sfeer. Dit was voor ons een vereiste.

Tina is ook goed met hem bezig geweest. Zij heeft hem leren lopen naast de fiets. Maar dat durven wij niet hoor... Wij hebben ook een aantal tips gekregen hoe we hem met bepaalde dingen moeten aanpakken. Helemaal goed!!

Na de kennismaking hadden we al meteen een goed gevoel. Hier durfden wij onze hond achter te laten. Wij hadden met z'n drieën een geweldige vakantie.

Dank Tina en Heinz.


30 Mei 2023 - 16:25
Onze pup Benji (pomchi) gaat bijna wekelijks naar Tina en Heinz. Het binnen-en buiten verblijf is groot, speels en huiselijk ingericht en ook de omgeving is erg fijn om met de honden te wandelen. Tijdens de dagopvang krijgen we regelmatig foto’s en filmpjes doorgestuurd van onze pup wat wij erg fijn vinden en gerust gesteld. Daarnaast is Tina erg flexibel wat fijn is met mijn onregelmatige werkuren. Tina en Heinz zijn erg liefdevol voor onze pup dus kan haar altijd met een gerust hart een dag of weekend wegbrengen. Nooit meer een ander oppas adres voor Benji!
09 Mei 2023 - 12:18
Onze Cash mocht tijdens onze vakantie een maand bij Tina en Heinz logeren. Omdat hij best een rugzak heeft zijn we eerst kennis gaan maken, en het voelde gelijk al goed!

Tijdens onze vakantie kregen wij regelmatig foto's, filmpjes en verslag van hoe Cash het deed. Aan de filmpjes was echt te zien dat hij het naar zijn zin had en dat hij met liefde werd behandeld. Aan lichamelijke beweging was er geen gebrek vanwege het dagelijks wandelen en fietsen, waarvan dat laatste ook word opgebouwd naar behoefte.

Aan al zijn behoeften werd voldaan, zo vind hij een roedel met honden best spannend en heeft hij zijn eigen plekje nodig. Hij kreeg rust en een eigen plekje en werd goed begeleid bij het kennis maken met de roedel. Dieet behoeften/wensen zijn ook geen probleem.

We hebben Cash met een gerust hart achter gelaten bij Tina en Heinz, en dat gaan we in de toekomst zeker weer doen!

Hij heeft zelfs wat Duits bijgeleerd! Wat wil je nog meer?

Heel erg bedankt Tina en Heinz!
04 Mei 2023 - 21:47

DJ onze hond is 12 dagen hier geweest en hij heeft super erg genoten. Bijna dagelijks kreeg ik een update / foto’s hoe DJ het deed en wat hij allemaal gedaan had. Dit was voornamelijk veel spelen en trainen. De locatie is ook echt heel leuk. Groot bosgebied om de plek heen waar de hondjes heen gaan. Ook het verblijf is geweldig. Speelweide, rustplekken en huiskamers. Er zijn geen kennels wat mijn persoonlijke voorkeur ook heeft omdat DJ dit thuis ook niet heeft. Zo is het huiselijke gevoel er ook meer. Tina is fantastisch met DJ aan de gang gegaan en hebben ook veel tips en tops mee naar huis gekregen. Dit vond ik ook erg prettig want Tina is heel begaan met de honden. Dus kort samengevat. Ik was op vakantie en de hond ook.

08 April 2023 - 23:13
Mijn naam is Niels en onze witte herder reu Oddvar van nu 7 jaar oud heeft met veel positieve ervaringen een weekend mogen logeren bij Tina en Heinz.

Over Oddvar;

Oddvar is een witte herder reu van zeven jaar oud. woont bij ons in een gezin met twee kids (twee en vijf jaar oud) in een gezellige wijk in Leiden. We hebben Oddvar vanaf pup af aan en altijd veel met hem getraind. Daarnaast speurt mijn vriendin wekelijks met hem en dat vindt hij echt prachtig om samen te doen!

Vandaag de dag is Oddvar een fijne hond, maar er is een heel traject aan vooraf gegaan van heel veel trainen en Oddvar vooral goed leren lezen en begrijpen. We zijn zo ver gekomen omdat we nu een bepaalde aanpak hebben en we precies weten wat hij wel en niet kan.

Oddvar was vanaf het begin al een wat angstige pup, ondanks socialisatie en training heeft hij met 6 mnd letterlijk een keer van zich afgebeten (bij een persoon). Ondanks dat we hulp hebben gezocht bij diverse trainers en verschillende trainingsmethoden hebben toegepast (BAT, clicker, negeren, vermijden, medische check) werd het gedrag niet beter. Rond zijn 3e jaar had Oddvar meerdere bijtincidenten (door angst van zich af bijten) veroorzaakt bij mensen en konden we vrijwel niet normaal meer met hem over straat zonder dat hij zo ongeveer iedereen die ons benaderde en elke hond die dichtbij kwam aanvloog, dit was voor ons een heel verdrietige periode.

Ondanks dit wilden we doorpakken (opgeven is geen optie) en probeerden we een hele andere manier van trainen. Door een duidelijke aanpak zijn we tot een heel goede manier van leven met Oddvar gekomen en zijn we goed in balans. Dit neemt niet weg dat in de basis van Oddvar iets zit (met name angst) waardoor hij in een splitsecond weer kan terug vallen in zijn oude gedrag.

Over het logeren bij Tina en Heinz;

We zijn heel erg blij en ook wel onder de indruk van wat Oddvar eigenlijk allemaal kan en aan positieve dingen in zich heeft. Wij zijn altijd voorzichtig met Oddvar omdat we weten dat hij ook in staat is om negatief te reageren op zijn omgeving. Door wat Tina en Heinz doen zien we dat het ook anders kan en dat is erg fijn want het gaat ons natuurlijk erg aan ons hart als het gaat om zijn gedrag.

We hebben ook het gevoel dat ze ons begrijpen. Niet iedereen snapt onze uitleg over Oddvar en zien of alleen maar een lieve hond die nooit iets fout kan doen of ze zien juist een hond die alles fout doet (de valse hond zeggen ze dan). Het heeft mensen met ervaring zoals Tina en Heinz nodig om dat goed in te zien en in te schatten en het voelt alsof we echt begrepen en gehoord worden, heel fijn.

Tina en Heinz pakken dit goed aan en wij zijn daar erg blij mee. We genieten echt van de momenten op beeld waar Oddvar iets goeds laat zien (zoals met Pippa). Daar zijn we erg dankbaar voor.

Daarnaast zijn ze erg flexibel en dat helpt omdat we van erg ver moeten komen. Maar dat is het waard!

Ons volgende bezoek staat dan ook al in de agenda!
23 Maart 2023 - 14:11
23-03-2023

Betreft: Logeerweekend van Teun
Getraumatiseerde hond uit Roemenië
Gedrag: valt uit naar bepaalde mensen en alle honden

Teun onze hond van 7 jaar oud is nu 2 jaar en 3 maanden bij ons. Wij hebben hem die jaren met veel liefde en geduld zover gekregen dat hij klaar is voor een volgende stap; professionele training. Dit hebben wij na lang zoeken gevonden bij Tina en haar echtgenoot Heinz.

Tijdens het logeerweekend van onze hond Teun zaten wij in de buurt van Budel in een hotel. Via filmpjes via WhatsApp werden wij constant op de hoogte gehouden van de professionele manier en met vol respect waarop zij met Teun om gingen. Wij zagen hoe onze hond stapje voor stapje aan de honden uit de eigen roedel honden van Tina en haar Heinz werd voorgesteld. Dit op een weloverwogen manier en op geleide van de karakters van de honden.

Teun werd uitgelaten met de rest van de roedel er werd met hem aan de lijn gefietst.
Elke hond wordt tijdens zijn verblijf op 5 punten beoordeeld.
Eten, slapen, langs de fiets mee lopen, roedelwandeling, sociaal gedrag.
Teun scoorde 5 va de 5 punten! Het resultaat van de professionele en respectvolle training van Tina en Heinz. Onze eigen Nederlandse Dog wispers.

Natuurlijk moeten wij op dezelfde wijze gaan oefenen met Teun,
Vanmorgen heeft hij voor het eerst goed contact gemaakt met een buurhond.

Aankomende vakantie nemen wij graag de uitnodiging aan en
komen wij graag vanuit de Kop van Noord-Holland naar Budel rijden om Teun te laten logeren.

Anne en Wim Koomen.

23 Maart 2023 - 13:27
Onderstaande feedback gaat over het logeerweekend maart 2023 van van onze lieve Teun, een hond uit Roemnië zoals velen daar vandaan getramatiseerd en het vertrouwen in de mens verloren. Hetgeen wat een onhandelbare naar mens en hond uitvallend dier oplevert.
Met veel liefde en geduld hebben wij Teun in de twee jaar en drie maanden op zien bloeien tot een blije hond. Echter buiten blijft hij uitvallen na bepaalde mensen en naar alle honden.

Wat wij gezien hebben tijdens het weekend dat Teun bij Tina en haar echtgenoot Heinz verbleef was ongelooflijk. Door ons constant op de hoogte te houden dmv filmpjes via Whatsapp zagen wij de professionele manier en betrokkenheid vol respect hoe ze met Teun omgingen. Hetgeen in twee dagen heeft geresulteerd dat Teun ontspannen met andere honden in de roedel honden kon omgaan. Ik zie dat na dit weekend onze hond socialer is geworden in het gedrag naar andere honden toe, dit komt ook mede door het vertrouwen van ons in Teun wat wij hebben gekregen na dit weekend.
Hij heeft vanmorgen voor het eerst goed contact gemaakt meteen hond uit de buurt .

Groot respect voor deze mensen waar Teun onze aankomende vakantie mag logeren, en wij graag vanuit de kop van Noord Holland komen rijden!!

Anne en Wim Koomen.
09 Oktober 2022 - 19:09
Hoi Tina en Heinz,
Dankjewel voor jullie professionele en goede zorgen, we zijn blij dat we voor Saver een fijn adres hebben gevonden waar hij in een schone en huiselijke sfeer kan verblijven.

Tot de volgende keer,
Groetjes Saver🐶
09 Oktober 2022 - 18:51
Via een ouder van een vriendje van onze zoon kwamen wij aan het adres van Tina en Heinz.
Tijdens een super leuke kennismakingswandeling door het mooie natuurgebied wat tegenover het pension ligt merkten we al snel dat het klikte tussen Tina en onze Labrador Zus.
Zus is de afgelopen zomervakantie voor het eerst 2 weekjes bij Tina en Heinz geweest. Het was een feestje voor Zus en dus, afgezien van het gemis van Zus, ook voor ons! We leefden uit naar de leuke en lieve filmpjes en berichtjes die bijna dagelijks werden gestuurd.
Tina is niet alleen heel lief voor de honden maar ook heel consequent en zee heeft goede tips na afloop.
Al met al een dikke 10 voor Tina en de rest 👍🏻

Kim

09 Oktober 2022 - 11:40
Onze Saar is weer een weekje op vakantie geweest bij Tina en Heinz.
Saar heeft weer een top week gehad. Ondanks dat we zelf niet weg gingen, vinden we het een goede leerschool voor Saar om daar met regelmaat een tijdje te gaan logeren.
Saar heeft inmiddels verschillende vriendjes en vriendinnetjes waar ze fijn mee kan spelen.
Ondertussen blijft Tina tijdens het verblijf flink met Saar oefenen op verschillende punten die nog wat aandacht vergen.
En niet te vergeten de fijne filmpjes die mij geruststellen dat het allemaal goed gaat!
Tina en Heinz bedankt weer voor jullie geweldige werk!
Groetjes en pootjes van Saar

Chantal

07 Augustus 2022 - 13:15
Via een kennis kwam ik in contact met Tina. Ik heb namelijk 3 verschillende rescue honden en sinds mijn verhuizing, waren deze wat onrustig in huis. (Blaffen en huilen als ik vertrok met de auto)
Na een eerste telefonisch kennismaking, is Tina bij ons thuis gekomen om de honden en de omgeving te observeren. Wat ik heel fijn vind aan Tina, is dat ze echt de tijd neemt om te luisteren naar het probleem. Na een uitgebreide observatie van de honden, heeft ze diezelfde week een uitgebreid verslag geschreven met verschillende mogelijke oplossingen. Want eerlijk is eerlijk, niet gewenst gedrag van honden, vraagt nu eenmaal geduld om dat aan te pakken. Met een duidelijk stappenplan en de juiste middelen, kon ik aan de slag. Gedurende de opvolgende weken was Tina altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden en adviezen te geven.
Tot dusver hebben de adviezen van Tina ertoe bijgedragen dat het gedrag van mijn honden verbeterd is. Ik raad iedereen aan om Tina om hulp te vragen bij ongewenst gedrag van je hond. Fijne attente dame om mee samen te werken!
28 Juni 2022 - 21:49
Al een tijdje was ik op zoek naar een goed logeeradres waar ik mijn hond Buddy (Border Collie) met een gerust hart kon laten logeren. Na enkele pensions bekeken te hebben kwamen we per toeval bij Heinz en Tina uit. En ik ben daar zo ontzettend blij mee. Tijdens de logeerpartij ontvang ik fantastische foto’s en filmpjes van Buddy met speelkameraadjes waarmee hij een klik heeft ( want daar let Tina op). Ik zie een blije, ontspannen hond die zowel uitdaging als rust krijgt en bovenal heel veel liefde. En dat Tina het ook nog eens een uitdaging vindt om tijdens de logeerpartij extra aandacht te schenken aan de punten die Buddy nog een beetje moeilijk vindt ( onverwachte fietsers bv) vind ik een extra cadeautje. Maar van alleen al de aandacht die Buddy krijgt van zowel Heinz als Tina word ik helemaal blij.

25 Juni 2022 - 17:20
We zijn heel blij met Tina en Heinz, Arie onze geadopteerde hond uit Spanje is bijna 2 en heeft al wat aanvaringen gehad met andere honden gehad waardoor we hem niet over zomaar durven te brengen. Na een kennismaking mocht hij komen proef logeren en dat ging allemaal heel erg goed en we zijn net 2 weken op vakantie geweest en Arie heeft het heel erg naar z’n zin gehad! Hij wordt heel liefdevol behandeld en hun eigen Sally is zijn vriendinnetje geworden. En nu we terug zijn luistert arie zelfs beter. We laten hem met een gerust hart volgende keer heel graag weer bij Tina en Heinz logeren!
22 Juni 2022 - 18:57
Begin van het jaar kreeg ik te horen , dat het pension waar ik mijn hond Wolf altijd heen bracht gingen reorganiseren . Wolf is een bordercollie en niet de makkelijkste hond dus die konden ze niet meer plaatsen. Ik zat met mijn handen in het haar ,waar ga ik Wolf in de vakantie naar toe brengen. Na lang zoeken via internet en heel wat pensions hebben afgebeld kwam ik bij Tina terecht. En wat zijn we blij dat we Tina gevonden hadden .Wolf mog komen voor een proefweekend . Wat ik heel spannend vond . Wolf houd namelijk niet echt van andere mensen en andere honden. Als mensen hem benaderen of te dicht bij komen kan hij in de aanval gaan vandaar dat ik het heel spannend vond om hem achter te laten . Maar wat zijn we blij dat we bij Tina terecht zijn gekomen. Ik kreeg filmpjes toe gestuurd en ik zag dat Wolf heel blij was ,en het echt naar zijn zin had bij Tina . Elke hond zou zich heel fijn voelen bij Tina en haar man . En wij kunnen in augustus met een heel goed gevoel Wolf bij Tina en haar man achter laten wanneer wij op vakantie gaan . Ik wil Wolf nergens anders meer brengen.

Kim

20 Juni 2022 - 14:09
We zijn sinds een paar maandjes met onze Duitse herder Saar bij Tina terecht gekomen voor hulp.
Saar kwam met 1.5 jaar bij ons wonen en had een aardig rugzakje bij.
Saar viel uit aan de lijn naar andere honden, fietsers en motoren.
Gelukkig traint Tina ook mij en niet alleen Saar.
Sinds ik meer haar bazinnetje ben geworden in plaats van haar vriendinnetje gaat het stukken beter.
Saar heeft duidelijkheid nodig en die kreeg ze niet altijd van mij.
Na een paar maanden trainen zijn we een weekje op vakantie gegaan wat ik erg spannend vond. Saar een week met andere honden?
Wat bleek, al dezelfde dag liep ze met alle andere honden samen in de tuin en op wandeling, met vriendinnetje Malou. Saar nog nooit zo rustig gezien.
Hele week fijn op de hoogte gehouden met filmpjes en foto's.
Bij thuiskomst negeerde ze mij compleet, terwijl ze me normaal omver springt als ik ook maar een uurtje ben weggeweest.
Bedankt Tina voor jou geweldige werk!
We gaan snel weer een reisje boeken zodat Saartje weer fijn bij jou kan komen logeren!
18 Juni 2022 - 09:30
Wat zijn wij blij en dankbaar dat Tina in ons leven is gekomen!
Onze Mechelse herder Spike adopteerde wij toen 1,5 jaar oud was. Al snel bleek dat hij niet alleen gelaten kon worden; hij was 24/7 bij zijn vorige baasje geweest en had nauwelijks beweging gehad. Hij piepte, blafte en kraste continu tegen de deuren, beet alles wat hij tegenkwam (behalve de meubels) kapot. Dat werd dus 'een dingetje' wanneer we de deur uit moesten. Gelukkig mag hij altijd mee naar mijn werk of een dagje naar mijn ouders. Maar wat als we echt op vakantie gaan? Wij kregen de tip Tina te bellen en vanaf de 1e kennismaking is er een fijne klik, een échte vertrouwensband! Dat Spike niet alleen kan zijn, ook niet na een ronde fietsen + wandelen, ondervond Tina ook. En na met Spike "gewerkt" te hebben, moet ze helaas bekennen dat dit ook nooit zal veranderen. Hoe fijn is het dan, dat wij met een gerust hart een weekendje weg of op vakantie kunnen gaan, wetende dat Spike bij Tina (&Heinz) in zeer goede handen is?!! Als we voor de deur stoppen, is Spike niet te houden! Hij wordt er zo heerlijk verzorgd, Tina stuurt filmpjes en foto's en houdt ons op de hoogte hoe de dag gegaan is. Zó fijn!!
Onze Spike is onderdeel van ons gezin, we zijn stapelgek op ons viervoeter-vriendje en waarderen het dan ook enorm dat hij bij Tina & Heinz behandeld wordt als hun eigen roedel!!

Anne en Suze

31 Mei 2020 - 13:20
Wat is het gedrag van Suze verbeterd.......
Nogmaals dank voor je goede adviezen! Het blaffen en uitvallen naar andere honden is bijna helemaal weg. Ik kan weer rustig en met plezier wandelen met Suze. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik me voelde als er een hond aan kwam. Suze blafte heel erg en trok me bijna omver. Na vier weken is het al enorm verbeterd en zal helemaal goed komen dankzij de handvatten die je me hebt gegeven.
Ik ben heel erg blij met jou als gedragspsycholoog. Je ziet direct waar de schoen wringt en daardoor kon ik aan de slag gaan. De band met Suze is nog beter geworden en ik vind haar ook blijer dan voorheen.
Ik kan je aanbevelen bij iedereen die problemen heeft met z’n hond.
Heel erg bedankt.
Groetjes
Anne

Suske Barendorff en Mikey

10 Mei 2020 - 13:54
Mikey en het proefweekend bij PCvHB.

Tina is heel ervaren en erg op de honden gericht. Ze is accuraat en perfect in haar werk. Bij kennismaking zag ik haar diploma's zoals het erkende vakbekwaamheidscertificaat besluit houders van honden en gedragspsycholoog hangend op de muur in haar bureau. Ik en Mikey waren erg tevreden met het proefweekend en komen graag weer terug in de grote vakantie.

Mevrouw

09 Mei 2020 - 21:59
Mijn maltezer komt bij Tina al ruime tijd om te logeren. Hij heeft een probleem gehad, hij bijt in de stofzuiger en bezem. Tina heeft in de tijd van het logeren het probleemgedrag aangepakt een met mijn klein mannetje gewerkt. Toen ik hem wil ophalen laat Tina mij een filmpje zien hoe ze met hem ging werken.
Ik ben niet meer de jongste en kon hem dat niet afleren. Nu als de poetsvrouw komt is hij een rustige meneertje, geweldig. Super trots op je.

Andy

02 Mei 2020 - 19:16
Het ging niet alleen om het gedrag van mijn hond, maar ook van mij ….
Ik heb een hele lieve hond ( kruising mechelse
herder) die binnen super lief is maar buiten een deuvel wil zijn. Binnen een half uur heeft Tina mijn laten zien dat ik eigenlijk het problemen veroorzaak. Het was mij niet echt bewust gaf ik toch een
verkeerd signaal door aan haar. Zo leerde ik ook dat ik mijn ruimte op moest eisen om zo het goede gedrag aan te leren en dat ik consequent moest zijn.
Ik citeer Tina's woorden.
Echte gedragsverandering kan pas plaatsvinden als we het de tijd geven. Oud gedrag moet de kans krijgen naar de achtergrond te verdwijnen en nieuw gedrag moet zich kunnen verankeren. Het is misschien wel een beetje te vergelijken met het aanleren van een nieuwe taal; dit heeft tijd nodig en je zal over het algemeen het geduld moeten opbrengen om veel en vaak te oefenen. Alleen op die manier zal je deze taal eigen kunnen maken. In het begin zal dit met vele horten en stoten gaan maar naarmate je verder komt, zal het steeds vloeiender verlopen.

Ik heb nu veel plezier met Nelly omdat ze precies weet wat ze aan mij heeft.

Als ik wat hulp of informatie nodig ben, dan kan ik altijd bellen of mailen. Kom ik er dan niet uit, dan komt ze me helpen om het probleem op te lossen.

Bedankt Tina en groetjes van Andy met Nelly
19 April 2020 - 19:05
Hoewel onze vakantie niet doorging hebben we Zoë nu voor de 5e keer bij Tina achtergelaten zodat we zelf konden schilderen. Zoë gaat er graag heen en krijgt alle aandacht. Fijn om een adres te hebben waar de hond in een gezellige omgeving kan zijn. Bedankt Tina!
14 April 2020 - 10:58
In 2017 besloten we een pup te nemen. Na een zoektocht, wat voor soort hond en naar een betrouwbare fokker, vonden we een adres, met 2 nestjes Jack Russells. Natuurlijk allemaal even schattige kleine pups, je zou bijna in de verleiding komen om ze allemaal mee te nemen! We kozen de ontdeugendste pup, die meteen dapper op ons af kwam stappen. En dat hebben we geweten! Onze Russell zetten de puppycursus op stelten, brak overal uit om alleen op ontdekkingstocht te gaan, en had duidelijk een eigen willetje. Nergens bang voor en heel veel energie. Als je niet oplette stal hij alles binnen bereik: schoenen, handdoeken, was, een boterham op het randje van de tafel... een keer met je ogen knipperen en het was weg! Gelukkig hebben we een ruime tuin waar Russell flink kan rennen en spelen. En kan hij soms ook erg lief en rustig zijn. Maar het is geen hondje wat je in de vakantie zomaar even mee uit logeren kunt nemen of bij iemand achter kan laten. Toen kreeg ik van mijn zus het adres van Psychologisch Centrum voor Honden. Zij had een erg bange hond, en was heel tevreden over de zorgzame opvang bij Tina. We zijn kennis gaan maken, en Russell is een dagje op proef gegaan. Sinds dien gaat hij elke vakantie naar Budel. We zijn erg onder de indruk met hoeveel geduld, rust, ritme en liefde Tina alle honden onder controle heeft. Niet in hokken of kooien elk met een eigen mandje in huis! Hij heeft er geleerd beter met andere honden om te gaan, is minder dominant. Hij kan er met de groep zelfs los lopen en Tina gaat met ‘m fietsen om z’n energie kwijt te raken. We zijn heel blij met dit adres, Russell gaat er kwispelend naar toe en wij kunnen met een gerust hart op vakantie.
28 Maart 2020 - 12:11
De eerste keer bij Tina en Heinz . Het ontvangst was heel bijzonder! We gingen met Tina en de hond Pepper meteen een wandeling maken, om de buurt te verkennen . Dat is toch leuk. Bij binnen komst even wat dingen bespreken, dat voel meteen vertrouw . We werden doorlopend via fotos en filmpjes op de hoogte gehouden. Wij zijn heel blij met dit logeer adres en zullen haar weer met een gerust hart brengen.
Tina, Heinz en alle medewerkers hartelijk dank voor alle goede zorg!!!
Tot een volgende loge partij .
Groetjes Bert , Edith en een poot van pepper
25 Maart 2020 - 12:41
Na lang aarzelen hebben we onze hond Boedha bij Heinz en Tina een weekend laten logeren. We werden doorlopend via fotos en filmpjes op de hoogte gehouden.Toen we hem weer ophaalden waren wij blij verrast dat het logeren zo goed was gegaan omdat onze hond Boedha absoluut niks met andere honden kan, hij is blafferig en heel moeilijk in de omgang met andere honden. Vanaf het eerste moment dat hij bij Tina binnenkwam veranderde zijn gedrag en ook met de andere aanwezige honden liep alles zoals het hoort. Wij zijn heel blij met dit logeeradres en zullen hem weer met een gerust hart brengen, dank jullie wel Heinz en Tina!!!
27 Februari 2020 - 19:47
Voor de tweede keer is Aila op vakantie geweest bij Tina. En ze heeft het weer geweldig gehad. Door omstandigheden zijn Hans en ik ipv twee weken zes weken weg moeten blijven en dat was geen enkel probleem. We bleven leuke filmpjes te zien. Zelfs aan Aila’s eerste verjaardag werd gedacht en die werd gevierd. Het is wederom een geweldige ervaring geweest voor onze lieve Aila en ons als baasjes. Tina en alle medewerkers hartelijk dank voor alle goede zorg !!!
16 Februari 2020 - 13:49
Tymo weer thuis ,hij is tijdens mijn vakantie geweest bij Tina Rollbühler-Blank eigenaar van psychologisch Centrum voor honden Brabant.
Door zijn gezondheidsproblemen heb ik na lang zoeken dit geweldige centrum gevonden waar hij in een huiselijke omgeving is verzorgd.
Dank je wel Tina voor de goede zorgen ! Jullie zijn Toppers en ik beveel jullie van harte aan!

Floor

03 Februari 2020 - 15:53
Onze een hond uit Roemenië, een mengelmoesje, is een lieve hond met een rugzakje. Ze schrikt snel, is niet gesocialiseerd als pub en mensen die ze niet kent vertrouwd ze niet zo snel. Naar lang zoeken naar een opvang in huiselijke sfeer en zonder kennels, kwam ik bij Tina terecht. Ik ben eerst gaan kennismaken en heb daarna afgesproken dat Bailey eerst eens een weekendje zou gaan logeren. Heel fijn was het dat we al snel een aantal foto's en filmpjes te zien kregen, waarop ik Bailey lekker zag spelen en slapen. Ik was opgelucht om te zien dat het zo goed met haar ging. Nu is Bailey al verschillende vakanties bij de opvang geweest en het gaat super. Tina voelt de honden heel goed aan en ik ben altijd verbaasd over de rust die er heerst, zelfs in het hoogseizoen als er veel opvanghondjes zijn. Een heerlijke plek voor onze hond, we laten haar met een gerust hart achter!
29 Januari 2020 - 13:53
Wij hebben Tina leren kennen via puppy cursus die iemand gaf. Aangezien Iranka best wel een moeilijke hond was.
Hebben wij contact op gezocht met Tina en heeft ze ons begeleid hoe we het beste met Iranka om konden gaan en wat het beste is.
Nu komt Iranka ook vaak bij de opvang moet eerlijk zeggen, we nu alleen maar te zeggen Tina toe staat ze al bij de duur.
We zien Iranka echt op fleuren als ze bij Tina is geweest.
Ik raad het het echt ook aan om daar je hond te brengen.
Hoop dat Iranka nog lang bij hun kan komen
Groetjes Fred en Ivonne
26 November 2019 - 14:56
Onze lieve, soms wat schrikachtige bearded collie, heeft het prima naar zijn zin bij Tina en haar medewerkers. Hij heeft alle ruimte om te zijn wie hij is, een leuke speelse hond, aanhankelijk aan de mensen om hem heen, maar ook gevoelig.
Ik bel heel blij dat er dit soort opvang bestaat moet er niet aan denken dat hij in een kennel zou moeten logeren, dit zou niet goed zijn voor zijn gevoelige karakter.

Tina bericht ons met leuke filmpjes en foto’s en bij thuis komt is hij dezelfde hond. Ik bewonder ook het doorzettingsvermogen om onze langharig hond toch uitgekamd te krijgen, helemaal top.

Onze volgende vakantie is geboekt, en zeker ook voor onze hond Zipper.

We hebben er zin in, een lik van mr Zipper.
07 November 2019 - 18:44
Vandaag zijn we onze jonge border collie Aila weer op gaan halen na ( voor de eerste keer) 2,5 week logeren in het honden hotel bij Tina en haar medewerkers. We hadden Aila al een keer voor een proefdagje laten blijven en dat beviel haar en ons al reuze goed. Nu mocht ze wat langer logeren omdat we op bezoek naar onze kinderen in het buitenland gingen waar Aila niet mee kon. Ze heeft het geweldig gehad. De structuur die Tina de hondjes geeft en de aandacht en liefde is ongekend. We werden met leuke filmpjes en berichten voortdurend verrast tijdens onze vakantie en het gaf ons een heel rustig gevoel dat onze lieve hond op een goed plekje is en zich uitstekend vermaakt en voldoende beweging ,liefde en aandacht krijgt. Ook toen we haar kwamen ophalen werden we heel uitvoerig op de hoogte gebracht van alles wat Aila meegemaakt heeft en aangericht heeft😜. Bij thuiskomst was het gewoon weer de Aila die ze voorheen ook was op een paar verbeterpuntjes na zelfs wat ze haar daar geleerd hebben en waar wij mee doorgaan. Top plek een aanrader voor iedereen die zeker wil weten dat de hond in goede handen is. Tina en Medewerkers nogmaals super bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!
26 Oktober 2019 - 16:43
Onze Engelse springer spaniël Saar komt alweer 2 maanden bij Tina als wij samen moeten werken. Ook heeft ze er al een keer gelogeerd.
Saar was een hond die totaal niet wist hoe met andere honden om te gaan omdat ze vanuit het nest niet gesocialiseerd was. Na een paar keer bij Tina merkten we al grote verandering bij Saar en hebben we een hond waar we voortaan mee kunnen wandelen zonder bang te zijn vreemde honden tegen te komen waardoor Saar “raar” gaat doen. Voor ons en Saar de beste keuze die we konden maken door haar bij Tina te brengen!
21 Oktober 2019 - 15:02
Onze retriever is weer een weekje op vakantie geweest. Bij het uitlaten heeft onze hond altijd de neiging om hard te trekken. Na deze vakantie week is hij terug gekomen met een eenvoudig hulpmiddel wat geweldig werkt dankzij de eigenaresse Tina. Hij trekt absoluut niet meer! Wat een verlichting bij het uitlaten. Trouwens, als de vakantieweek voor hem begint ziet hij mij absoluut niet meer staan. Veel te leuk daar met allemaal vriendjes en vriendinnetjes. Bij thuiskomst is onze hond altijd drie dagen humeurig.
16 Oktober 2019 - 20:35
Voor de derde maal Spirit, onze Boston Terriër te logeren gebracht bij het hondenpension van Tina. Zoals altijd heeft Spirit een superverblijf gehad, de eerste keer 3 dagen, tweede keer dag of 10 en deze keer, begin oktober 11 dagen. Elke keer een feestje voor Spirit en een geruststelling voor ons. De filmpjes en foto's die Tina stuurt zijn altijd welkom en fijn om te krijgen en je ziet dat je hondje zich vermaakt en thuis voelt. Echt fijn en vertrouwd om dit adres gevonden te hebben ! Dank je Tina en collega's !
15 Oktober 2019 - 07:55
We hebben onze Duitse Herder Floyd een week bij Tina gebracht en we moeten zeggen geweldig. We vinden het altijd spannend als we een weekje weg gaan omdat hij dan niet mee kan zoals in de grote vakantie als hij wel mee gaat.
Maar hier was dat anders .
Ook werden we goed op de hoogte gehouden hoe het ging en vele leuke foto's
Floyd heeft het naar zijn zin gehad. Dank je wel.
10 Oktober 2019 - 15:09
Wij willen Tina zeer bedanken voor de zorg voor onze Fritz (Maltezer). Omdat onze lieve viervoeter vanwege omstandigheden niet bij onze ouders terecht kon, ben ik gaan zoeken naar een fijne plek. Uitgekomen bij dit hondenhotel. Met buikpijn hem weggebracht. Volgende dag al foto's en filmpjes gekregen waar ik kon zien dat hij het zeer naar zijn zin had. Tina is een echte hondenliefhebber. Ik raad dus dit hotel voor honden absoluut aan.
15 November 2018 - 17:15
Gezien wij dit jaar een verre reis hadden geboekt en ons hondje POMMEKE niet konden meenemen waren wij genoodzaakt een hotel te zoeken voor 14 dagen en zijn terecht gekomen bij leuke mensen in Budel. Eerst waren wij aarzelend om onze viervoeter 14 dagen bij vreemde mensen en vreemde honden op hotel te zetten.

Achteraf bleek dat POMMEKE zich zeer goed had aangepast aan de nieuwe situatie en nieuwe vriendjes had gemaakt, want ervoor had hij nog nooit met andere honden in contact geweest. Ook was hij meer actief tijdens zijn vakantie en ging zelfs tot 4 maal toe per dag wandelen en fietsen, zodat hij ook 1 kg. was vermagerd.

Tot besluit waren wij zeer tevreden over deze opvang en zeker voor herhaling vatbaar zonder ons nog zorgen te maken.

Dank u,

Alex en Patricia

Ine

24 September 2018 - 12:55
Op 31 augustus 2018 bracht ik Morris en Nolo voor de 3e keer voor vakantie.
De eerste keer was spannend voor mij omdat Morris , een adoptiehond en Nolo
de pip nog nooit ui logeren waren geweest.
Na terugkomst zag ik de foto's en video. Wat een plezier hebben ze beide gehad.
Morris was de lieveling van een ieder en Nolo kon graven in zijn eigen zandbak.
Vol vertrouwen bracht ik ze voor een nieuwe logeerpartij.
Nu kwam de ontdekking van Nolo dat hij een waterrat is. Dat wist ik recent door een vakantie aan zee in Frankrijk.
Gelukkig zijn ze nog altijd blij als ik ze kom halen. Voor de volgende logeerpartij graag extra zorg voor de haren van Nolo want die waren gaan klitten en hij is dus geschoren. Maar super binnenkort komen ze weer!
14 September 2017 - 19:24
Onze Cocker Spaniel Scott kwam hier voor het eerst toen hij 12 weken oud was. Wat een aandacht en liefde gaven jullie hem! We kregen hem beter terug dan we hem brachten. Hij vindt het fantastisch om hele dagen te rennen. Super vertrouwde plek, veel ruimte, huiselijke sfeer. Aanrader!
06 September 2017 - 10:52
Morris (onze chihuahua) is al twee keer bij jullie op vakantie geweest en afgelopen zomer samen met haar huisgenoot Ginger (labrador kruising). Spannend voor ons omdat Ginger als reddeling uit Griekenland nogal angstig is in vreemde omgevingen. Hoe heerlijk was het om te zien dat ze haar eigen kuil had gegraven in d etuin om in te liggen en ze zelfs in een mand heeft geslapen. Morris heeft natuurlijk weer alle aandacht gekregen bij jullie op schoot aan de ontbijttafel. Heel fijne opvang zonder kennels en kooien, maar in een huiselijke omgeving met een echte hondentuin.
Tot een volgende vakantie, groetjes!!
29 Augustus 2017 - 21:16
Onze hond is fantastisch opgevangen door jullie hele team..wij als bazen vonden het heel spannend omdat onze Shadow uit Spanje uit een asiel komt en flink aan de lijn kan uitvallen. Ook hadden we moeite met hem loslaten omdat hij nog maar 7 maandjes bij ons was en voelden ons wel een beetje schuldig dat we op vakantie gingen.
Ik kan volledig vanuit mijn hart zeggen dat hij het super heeft gehad. Hij heeft heerlijk gespeeld met de andere honden en is zo liefdevol opgevangen door jullie allemaal. Hij voelde zich heel veilig..volgens mij heeft hij nog dagen gedroomd van Malou. Hij zou zo terug willen.
Ook vind ik het super dat jullie onze homepatische hond zoals we hem als grapje noemen al zijn medicijnen hebben gegeven..en dat was op dat moment heel veel verspreid over de dag.
Dankjewel
28 Augustus 2017 - 21:25
Hallo lieve mensen,

Ik, chief Chesto, heb weer een prima en dit keer erg lange vakantie (30 dagen) gehad in jullie airbnb. ik spreek dus uit ervaring als ik blaf dat jullie heel goed voor mij gezorgd hebben: elke dag mijn medicijntjes, wandelingen op zachte bosgrond, lekker zwemmen, in de zandbak liggen en socializen. Volgens mijn baasjes zag mijn vacht er prima uit, keek ik vrolijk uit mijn oogjes en maakte ik een fitte indruk. Bedankt dus maar weer en tot ziens!
15 Augustus 2017 - 13:27
Onze hond Snow heeft het hier altijd super naar haar zin.
Geen hokken, een huislijke sfeer, lekker wandelen en spelen.
Precies zoals wij het graag zien.
Fijn adres ,vriendelijke mensen en een tevreden, relaxte hond !!
Tot snel weer..
Snow en Esther

Britta Koopen

07 Juli 2017 - 09:28
Lieve Tina, Heinz en Pim,

het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat wij steeds contact hadden over Bommel, die jullie zo fantastisch verzorgd hebben afgelopen zomer. Ondanks het allemaal zo verdrietig was, denken wij met heel veel plezier en een grote glimlach aan Bommeltje terug….en ook aan jullie zorg en inzet. Ik kan me niet voorstellen dat er een beter logeeradres voor honden bestaat!

Nadat Bommel overleden was, hebben wij getwijfeld of wij weer een hond willen. We hadden 21 jaar non-stop honden gehad en vroegen ons af of het nu klaar was. Maar…na drie maanden bleek duidelijk dat het antwoord NEE was. We vonden het maar niks zo zonder hond.
Dus hebben wij sinds eind november BANDOL in huis, een zeer ondeugende, supereigenwijze Berner Sennen pup van nu ruim vier maanden. Heel anders dan Bommel (die was veel zachter en volgzamer) maar ongelofelijk leuk! We liggen iedere dag in een deuk, ze haalt alleen maar kattenkwaad uit en is een enorme uitdaging. Want zo’n Berner Sennen is wel leuk maar helaas doen de oren het niet goed haha!

Omdat we natuurlijk willen dat Bandol weer bij jullie kan logeren, lijkt het me leuk om haar eens een keer een dagje langs te brengen, dan kunnen we het een beetje oefenen en kan ze wennen. Wat stellen jullie voor qua leeftijd? Zij is nu nog vrij jong en mag nog maar maximaal 30 minuten per keer uitgelaten worden, maar in mei zijn we al weer drie maanden verder en kan het zo’n 40-45 minuten. Is dat voor jullie een goed moment om haar een dagje langs te brengen?

Ik hoor graag van jullie,
groetjes,
Britta Koopen
Copyright © 2024 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Copyright © 2024 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Webdesign & CMS by Downdijk